Gå till sidans huvudinnehåll
Logotyp

Konstworkshop och konstsamtal – bind en bok

Wed 17 Aug 15:00—17:00

Sorry, this entry is only available in Swedish.

”I en digital tid, där klockor inte längre tickar, söker jag mig till det fysiska materialet. Att binda sin egen bok går att göra hur lätt och hur svårt som helst. Men principen är fortfarande att sy ihop några vikta papper i ryggen. Genom att ta mig tid att sitta ner och skriva för hand, tar jag min sinnesro på allvar. Jag skriver, ritar och klistrar in fotografier i mina böcker. Innehållet i boken speglar innehållet i mitt huvud och mina dagar. Jag behåller det fysiska för att behålla vettet.” – Jonna Iversen

I denna workshop får vi jobba tillsammans med Jonna Iversen och höra mer om hennes verk ”På en ödslig plats” som visas i Konsthögskolans kandidatutställning It was forerver until it was not, som just nu är aktuell på Västerbottens museum. Verket grundar sig i dagboken som fenomen, både som material och vad av oss själva vi fyller den med.

Vi inleder i utställningen och hör Jonna berätta om sitt verk och coachar oss i att binda en varsin bok medan vi samtalar och skapar tillsammans. På plats finns också en museipedagog.

Begränsat antal platser. Material finns på plats.

Anmälan

Anmäl dig genom att mejla ingela.wall@vbm.se

Logotyp
Laddar öppettider...
Logotyp