Gå till sidans huvudinnehåll
Logotyp

Föräldraskap – Vad berättar du?

tor 27 sep kl — fre 28 sep
Hall 10,Passerade evenemang

Obs! Inställt

Vad berättar du om att vara förälder, att vilja bli eller att inte vilja bli, att kunna eller inte kunna bli förälder, att vara ensam förälder, två föräldrar eller fler. Samhällets syn på föräldraskap påverkar oss alla, mer eller mindre. Välkommen till en kostnadsfri workshop.

Workshopens innehåll är berättelser kring föräldraskap utifrån alla de olika sätt som finns att förhålla sig till föräldraskapet på. Workshopen är skapad utifrån ett hbtq-perspektiv med inriktning på olika slags familjekonstellationer. Särskilt välkomna är därför berättelser och personer med erfarenhet av föräldraskap och hbtq. Men även personer som inte har hbtq-erfarenhet är förstås lika välkomna till workshopen.

Eventuellt har du redan en berättelse som vill fram. Workshopen hjälper dig att få syn på hur en berättelse byggs upp. Du får hjälp med att göra berättelsen målande och ge den närvaro samt att hantera mikrofon och nervositet.

Workshop: torsdag 27 och fredag 28 september kl 9–12 inkl fika

På scen: söndag 30 september kl 13

 

Workshopen om föräldraskap är den andra i en serie på tre, nästa äger rum i november med tema Fars dag. Känner du redan nu att du vill vara med i höst, hör av dej till Ingela.

Kontakt och information

Ingela Wall

Museipedagog
090 20 20 342
ingela.wall@vbm.se

Logotyp
[mbhi_location="VBM"]
Logotyp