Gå till sidans huvudinnehåll Gå till sidans meny
Logotyp

Fastighetsingenjör

Västerbottens museum är ett länsmuseum med placering i Umeå som består dels av det förvaltande bolaget Västerbottens museum AB, dels av Stiftelsen Västerbottens museums samlingar. Museet har en kulturhistorisk inriktning och arbetar med hela länets kulturhistoria. Vid Västerbottens museum arbetar ca 70 helårsanställda och många projekt- och timanställda. Museets fastigheter består av de av bolaget förvaltade  fastigheterna samt kulturhistoriska byggnader på friluftsmuseets Gammlia.

Vi söker en driftig och kunnig fastighetsingenjör.  Den huvudsakliga uppgiften är förvalta museets hela byggnadsbestånd med därtill hörande markvård.

Arbetsuppgifter
Fastighetsingenjören ansvarar för att samordna, leda och bevaka skötsel och underhåll av museets fastigheter. I arbetet ingår att upprätta och uppdatera underhållsplaner för museets fastigheter, planera, upphandla och beställa reparationer och underhåll samt själv delta i såväl planerade som akuta åtgärder. I tjänsten ingår vidare att ansvara för att samordna och leda arbetet med markvård och fastighetsteknik på friluftsmuseet Gammlia. Som fastighetsingenjör bör du vara helt bekant med arbete inom värme, el, ventilation, brandskydd, säkerhet, kontrollbesiktningar samt styr, regler och övervakning. Till arbetsuppgifterna hör även att leda och fördela arbetet mellan övriga fastighetstekniker och vaktmästare. Du kommer att arbeta i nära samverkan med museets administrativa chef.

Kvalifikationer och meriter
Krav är några års arbetslivserfarenhet inom fastighetsförvaltning samt relevant utbildning på området.
För att klara våra administrativa system krävs en viss datavana. Därtill behövs B-körkort

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och har ett gott ekonomiskt sinne med förmåga att se till helheten.  Som fastighetsingenjör har du kontakt med många människor vilket kräver en god samarbetsförmåga. Förmåga att kunna planera ditt arbete och hålla deadlines är en viktig egenskap.

Anställningsform
Tillsvidaretjänst, 75–100%. Tillträde efter överenskommelse. Månadslön tillämpas. Västerbottens museum tillämpar 6 månaders provanställning.

Lön
Lön enligt överenskommelse.

Kontakt:
Ytterligare information lämnas av adminstrativ chef Anneli Nilsson, 070-395 52 74 eller via mail: anneli.nilsson@vbm.se

Fackliga företrädare:
Vision: Kenneth Blom, 070-353 93 44 kenneth.blom@vbm.se
Kommunal: Stina Molin, 073-022 24 32 stina.molin@vbm.se

Ansökan
Ansökan märkt ”Fastighetsingenjör Dnr 134/18 samt CV och referenser ska vara Västerbottens museum tillhanda senast den 2018-03-12.

Ansökan skickas till info@vbm.se eller med post till:

Västerbottens museum
Box 3183
903 04 Umeå

Inför denna rekrytering har vi redan valt annonskanaler. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Kontakt och information

Anneli Nilsson

Administrativ chef
090-16 39 10
070-395 52 74
anneli.nilsson@vbm.se

Logotyp
Laddar öppettider...
Logotyp